BREAKFASTRUNBREAKFASTRUN: Recreatief hardlopen in Gramsbergen

In de ochtenduren eerst een aantal kilometers hardlopen rond en door het oude centrum van Gramsbergen. En dan aanschuiven voor een stevig Engels ontbijt. Dat is de formule van de Gramsberger Breakfastrun. Die heeft zaterdag 28 maart voor het vierde achtereenvolgende jaar plaats tijdens het sportieve evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. De organisatie van de Breakfastrun is in vertrouwde handen van Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run Events.

Er zijn lopen over 3, 6, 9 en 12 kilometer. Om aan die afstanden te komen is er een parcours uitgezet van drie kilometer door en rond het centrum van Gramsbergen met onder meer de Kruisstraat met voormalige oude stadsboerderijen en de Boomhofkerk met oren uit 1776. Ook in het parcours opgenomen is het nieuwe multifunctioneel centrum De Binder. De hardlopers rennen door de lange gang in het pand.
Het parcours kan naar eigen keuze een, twee, drie of vier keer worden afgelegd. Dit houdt de drempel voor beginnende lopers laag, maar biedt tevens een uitdaging voor atleten die al wat langer bezig zijn.

De Breakfastrun is een loop zonder wedstrijdelement. Onderweg worden de lopers vermaakt met muziek en is er bijzondere aandacht voor de verzorging. De naam, Breakfastrun, geeft aan dat er na afloop wordt aangeschoven voor een traditioneel Engels ontbijt, met o.a. gebakken ei, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus, koffie of thee.

Deelname kost € 9,00 dit is inclusief het ontbijt. Inschrijven kan tot en met 26 maart via info@mmrun-events.nl of 06.13834096. Met vermelding van naam, woonplaats en de afstand die u denkt te gaan lopen.
Degenen die niet mee eten betalen € 5,00. Deze lopers kunnen ook nog op zaterdag 28 maart tussen 08.00 en 08.45 uur inschrijven bij de startlocatie, recreatiecentrum ’t Hooge Holt, Boslaan 1 in Gramsbergen.

Labels: