Internationale Vechtdalloop 

26 SEPTEMBER: 3de INTERNATIONALE VECHTDALLOOP.

 

21,1 Km hardlopen van Emlichheim naar Gramsbergen.

 

Zoals de Vecht door het grensgebied van Emlichheim en Gramsbergen slingert, loopt ook het bijna volledig verharde parcours van deze recreatieve halve marathon. De Vecht bepaalt min of meer het parcours. Deelnemers lopen op 26 september in een prachtig herfstdecor door het bijzondere Vechtdal waarbij de deelnemers delen vlak langs het water van de Vecht lopen om verderop de rivier weer te verlaten en als het ware tussen een kraag van maisvelden door het prachtige Vechtdal lopen. Onderweg zijn er 3 verzorgingsposten ingericht waar deelnemers kunnen genieten van typische Vechtdalprodukten, maar natuurlijk ook water en sportdrank. Bijzonder is dat deelnemers aan de Vechtdalloop als sololoper, maar ook als duo kunnen deelnemen. Is een halve marathon nog net iets teveel, dan is  de afstand ook samen met een fietser af te leggen. Hierbij kunnen loper en fietser elkaar op elk willekeurig moment afwisselen. Tijd en snelheid zijn in deze loop ondergeschikt. Beleving en genieten van het prachtige Vechtdal is het de organisatoren om te doen. Voor deelnemers die zich tijdig voor aanmelden zijn transfers van start naar finish en terug zijn georganiseerd. Organisatie: M&M Run Events i.s.m. UC Union Emlichheim.

 

Voor aanmelden van Nederlandse deelnemers gaat u naar www.mmrun-events.nl en klikt u op de button "inschrijfformulier".

Vooraanmelden kan tot uiterlijk 23 septemebr!!!

 

Foto's, editie 2014: http://www.mijnalbum.nl/Album=TICA6DPV


Halve marathon

EMLICHHEIM - GRAMSBERGEN

DE INTERNATIONALE VECHTDALLOOP.

In samenwerking met SC Union Emlichheim (D) en M&M Run Events (NL) wordt voor de derde keer de grensoverschrijdende Vechtdalloop georganiseerd.  Het parcours van deze halve marathon loopt van Emlichheim door het prachtige Vechtdal tot in de Vechtstad Gramsbergen. Langs het parcours worden meerdere verzorgingsposten ingericht met voldoende water en sportdrank maar ook bijzondere specialiteiten aangeboden. Het betreft een recreatieve loop zonder wedstrijdelement. Buiten sololopers kan er ook gestart worden als duo (loper en fietser)  waarbij loper en fietser elkaar op elk willekeurig moment mogen afwisselen. Omdat de start en finish in verschillende plaatsen is, wordt er een GRATIS transferservice per bus aangeboden. Omkleden en douchen is op beide locaties mogelijk.

 

Deelnemers informatie

 

Datum en starttijd:                        26 september 2015, 14.00 uur   

 

Startlocatie:                                     Sportcentrum Deichweg, 49824 Emlichheim                                                                       

 

Finishlocatie:                                   Combibaan, Kanaaldijk 5, 7783 DA Gramsbergen        

Afstand:                                           21,098 km                                                                   

Deelnamemogelijkheid:               Sololopers en duo’s (loper en fietser) .                                                                       

Aanmelden:                                     Vooraanmelden kan tot uiterlijk 23 september 2015 via: www.mmrun-events.nl                                                         

Nainschrijving:                                Op 26 september tot 30 minuten voor de start in Emlichheim               

Deelnamekosten:                           Voorinschrijving: € 9,- p.p,   € 18,- per duo.                      

Nainschrijving:                                € 12,50 p.p,   € 25,- per duo.                                                         

Transfers:                                        13.00 Uur: Gramsbergen>Emlichheim (deelnemers en fietsen). Fietsen en kledingtassen moeten voor, maar uiterlijk om 12.30 uur persoonlijk aangeleverd worden bij  de gereedstaande vrachtwagen bij Combibaan.            

                                                          14.00 Uur: retour kleding van Emlichheim naar Gramsbergen.   Kleding persoonlijk aanleveren bij gereedstaande vrachtwagen.                                                                        

                                                          17.30 Uur: retour deelnemers en fietsen van Gramsbergen>                                                                      Emlichheim. Fietsen en kleding persoonlijk aanleveren bij                                                                      gereedstaande vrachtwagen.
Labels: