PANNENKOEKENLOOPRecreatief hardlopen of wandelen tijdens Pannenkoekenloop op 29 juni:

I.v.m. een limiet van 100 mee eters adviseert M&M Run Events om tijdige aanmelding voor dit evenement, tenminste als u na afloop aan wilt schuiven voor het pannenkoekenbuffet. Er is i.v.m. de capaciteit van het restaurant een limiet van 100 "mee-eters" in gesteld.  De eerste 100 aanmeldingen komen in aanmerking voor het pannenkoekenbuffet na afloop van de loop.

“Ja…je moet je onderscheiden t.o.v. ander evenementen, iets nieuws brengen, dan val je op! Met onze eigen evenementen  mikken wij vooral op de grote recreantengroep die liever niet in de picture willen lopen, maar puur willen genieten en met succes.” Op zondagmorgen 29 juni organiseren ze opnieuw de recreatieve hardloop- en wandeltocht in Holthone; De Ganzenhoeve Pannenkoekenloop. De capaciteit van het restaurant maakt het dat er maximaal 100 deelnemers aan kunnen schuiven voor het pannenkoekenbuffet na afloop. Vol is nu eenmaal vol!

Wandelen en “zachtjes hardlopen”op landgoed De Grote Scheere:

Landgoed de Groote Scheere ligt op de grens van Overijssel en Drenthe, in de gemeente Hardenberg. Een prachtig stuk historische cultuurlandschap omarmt de eeuwenoude Holthoner Esch, waarvan de kern gevormd wordt door de buurtschap Holthone. Het decor van grasland, akkers, bossen, natuurterrein en houtwallen wordt her en der ingevuld met rietgedekte boerderijen met karakteristieke luiken, andere streekeigen gebouwen en uitgesleten zandpaden verbinden de elementen met elkaar. Dit is het decor van de Pannenkoekenloop en leent zich daarom bij uitstek om recreatief “hard” te lopen of te wandelen. Dus geen tijdklok, geen wegbewijzering, geen wedstrijdelement, geen inschrijfbureau en vooral geen speaker of muziek met veel lawaai. Nee, hier wordt met respect voor de omgeving en natuur, recreatief gelopen. Zeg maar: “Zachtjes hardlopen”. Onderweg is er een uitgebreide verzorgingspost ingericht met typische streekproducten. Kortom: Kom dus vooral “lekker” en sportief genieten, van wat deze prachtige omgeving u biedt.

Pannenkoekenbuffet:

Bijzonder is dat er na afloop voor slechts 100 deelnemers de gelegenheid is om aan te schuiven voor een heerlijk pannenkoekenbuffet. Wil je dit niet missen, dan is het zaak om je snel aan te melden. Let wel: dit geldt voor de aanmeldingen incl. buffet. Voor deelname zonder buffet is geen limiet. Voor wandelaars is er een route van ongeveer 6 km en voor hardlopers kunnen kiezen uit 6, 10 of 15 km hardlopen in groepsverband. Deelname incl. buffet is slechts € 9,00. Excl. buffet € 5,-. De gezamenlijke start is om 10.30 uur. Aanmelden uitsluitend via info@mmrun-events.nl. Info www.mmrun-events.nl .

Labels: