INTERNATIONALE VECHTDALLOOPINTERNATIONALE VECHTDALLOOP OVER 21,1 KM VAN GRAMSBERGEN NAAR EMLICHHEIM

INFORMATIE VECHTDALLOOP:

Parcours:

Zoals de Vecht door het grensgebied Gramsbergen en Emlichheim slingert, loopt ook het bijna volledig verharde parcours van deze Vechtdalloop, een recreatieve halve marathon. De Vecht bepaalt min of meer het parcours. U loopt in een prachtig herfstdecor door het bijzondere Vechtdal waarbij u delen vlak langs het water van de Vecht loopt om verderop de rivier te verlaten en als het ware tussen een kraag van maisvelden het prachtige Vechtdal op een sportieve manier zult ontdekken. Onderweg zijn er 3 verzorgingsposten ingericht waar u kunt genieten van typische Vechtdalprodukten, maar natuurlijk ook water en sportdrank. Omdat het geen wedstrijd is, maar een recreatief evenement, dient u rekening te houden met het verkeer. U bent dus gewoon verkeersdeelnemer en dient alle geldende verkeerregels in acht te nemen. Op cruciale plaatsten staan verkeersregelaars. Het parcours wordt aangegeven middels pijlen met opschrift: Vechtdalloop. Omdat het geen ronde is, maar een zogenaamde “punt tot puntloop” heeft de organisatie transfers geregeld. Zie informatie hieronder.

Solo en duolopers:

De Vechtdalloop is een recreatieve halve marathon waarbij je als sololoper, maar ook als duo deel kunt nemen. Is een halve marathon nog net iets teveel, dan kun je de afstand samen met een fietser afleggen. Hierbij kun je als loper en fietser wisselen op elk willekeurig moment.  Vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat je dit doet zonder andere deelnemers hierbij te hinderen.  Om uw eindtijd te registreren is er wel een tijdklok bij finish, maar geen uitslagverwerking. Uw eindtijd wordt dus niet geregistreerd. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt waarbij elk jaar de  start en finish plaats wordt omgewisseld. Dit jaar is de start in Gramsbergen en de finish in Emlichheim. Voor een volgende editie zal dit net andersom zijn zodat u in tegengestelde richting zult lopen, hetgeen een heel andere kijk op de omgeving geeft. Transfers van start naar finish en terug zijn georganiseerd.

 Transfers:

Vervoer van deelnemers, fietsen en kleding naar start- en finishplaats is geregeld door de organisatie. Deelnemers uit Duitsland kunnen zich om 12.30 uur melden bij de finishlocatie, atletiekbaan in Emlichheim om hun fiets en kleding in te leveren bij een gereedstaande vrachtwagen. Om 13.00 uur vertrekt de vrachtwagen naar de start in Gramsbergen. De Duitse deelnemers worden om 13.00 uur per bus naar de startlocatie in Gramsbergen gebracht. Om 14.00 uur is de start in Gramsbergen. Bus en vrachtwagen gaan na de start terug naar finishlocatie. Om 17.00 uur worden de Nederlandse deelnemers met fietsen, kleding weer terug gebracht naar Gramsbergen.

VOORAANMELDEN IS MOGELIJK TOT UITERLIJK 25 SEPTEMBER! ! !

Gratis vervoer deelnemers naar start in Gramsbergen als ook vervoer fietsen en kleding is alleen mogelijk in combinatie met vooraanmelding. Deelnemers die niet vooraanmelden moeten zelf hun vervoer regelen. Fietsen en kledingtassen moet u zelf voor 12.45 uur aanleveren bij de vrachtauto.

Deelnamekosten voorinschrijving solo: € 9,- per persoon.  Bij duo's € 18,- per duo.

Deelnamekosten nainschrijving solo: € 12,50 per persoon. Bij duo's € 25,- per duo.

Deelname bij voorinschrijving is definitief als deelname kosten bij organisatie binnen zijn. Deelnamekosten dienen overgemaakt te worden op bankrekeningnummer: IBAN NL32RABO0312912749 Biccode: Rabonl 2U  t.n.v. H. Meppelink e/o inzake M&M Run Events, met vermelding van naam deelnemer(s) en Vechtdalloop 2014.

 Start Vechtdalloop 2014 is om 14.00 uur in Gramsbergen

Start Vechtdalloop:  Locatie: Combibaan Gramsbergen, Kanaaldijk 5, 7783 DA,                   Gramsbergen.

Finish Vechtdalloop: Locatie: atletiekbaan SC Union Emlichheim, Lagen Diek 12, 49824, Emlichheim.

De Vechtdalloop is een samenwerking tussen M&M Run Events en SC Union Emlichheim.

Zie foto's 2013:  http://www.mijnalbum.nl/Album=FFVTMM4Z

 

Labels: